Бившият футболист на Локомотив Пловдив Екундайо Джайеоба даде интервю за Преди

...
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Екундайо Джайеоба даде интервю за Преди
Коментари Харесай

Екундайо Джайеоба: Локо Пловдив може да стане шампион, Херо много вика

Бившият футболист на Локомотив Пловдив Екундайо Джайеоба даде изявление за " Преди кръга " по DIEMA SPORT. Нигериецът е част от приказния сезона на " смърфовете " 2003/04, когато пловдивчани стават първенци в Първа лига.

" Ние като деца играхме доста игри, нещо обаче ме притегли към футбола и след това няма мърдане. Бях във Велбъдж Кюстендил при Херо. Три мача ми даде, контроли и на третия мач останах да подпиша контракт с Велбъдж ", показа Екундайо.

" След това прекосих в Пловдив, беше доста прелестно за мен. Да, Херо доста вика. Всеки го знае това, нервозен човек по време на мача, по-късно е различен човек. Президенът на тима се държа прелестно с нас, идваше в съблекалнята ", добави футболистът.

След това той се върна към шампионския сезон с Локо Пловдив и страстите към купата.

" Наистина не мога да ви го обясня, би трябвало човек да го почувства. Никой не го очакваше при започване на сезона. Като спечелихме купата беше сбъдната фантазия. Имахме колектив при Херо, той доста работи с тима. При Ераносян бяхме още по-голям колектив, след мачовете се събирахме, ходехме на нощни заведения и той там. Може би викахме цяла седмица, хубаво беше "

" Виждам настоящия Локомотив Пловдив, в случай че бъдат уверени, те ще станат първенци. Преди футболът бе по-интересен и мъжки. Чужденците, които идват насам са положителни. Ако не си нападателен като чужденец, който идва в България няма да успееш. Във Варна мачът ще е друг, не като този с ЦСКА. Аз съм за Локомотив Пловдив, почит за тима и почитателите, доста ви обичам ", приключи Екундайо Джайеоба
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР